The Behaviour Company geeft gedragsadvies aan mensen die resultaatgericht en doelgericht te werk willen gaan. Gedrag is essentieel in het overbrengen van de boodschap.  Een goede inhoudelijke boodschap is belangrijk, maar wij kijken vooral naar heldere en resultaatgerichte communicatie in gedrag, profilering en overtuiging.

 

The Behaviour Company laat zien welk effect jouw verbale en non-verbale communicatie heeft op andere mensen. Je leert je eigen gedrag en dat van anderen te analyseren en te gebruiken zodat je de doelen, die je voor ogen hebt, makkelijker bereikt.

 

Wij gaan de confrontatie niet uit de weg en benoemen datgene wat vaak wordt verzwegen of verbloemd.

The Behaviour Company geeft stevige feedback, is resultaatgericht, legt de vinger op de gevoelige plek en geeft meteen advies hoe je je gedrag kan aanpassen.

 

The Behaviour Company gaat een stap verder dan het aanleren van basisvaardigheden. Door te confronteren en te adviseren kunnen onze klanten snel aan de gang met het verbeteren van hun persoonlijke effectiviteit!

JOE NAVARRO

The Behaviour Company en 's werelds nummer één body language expert Joe Navarro hebben een uniek samenwerkingsverband gevormd, waarbij wij West-Europa voorzien van diepgaande cursussen, training sessies, workshops, presentaties en seminars op het gebied van non-verbale communicatie.  

1/3

 Een schop onder je kont nodig ? Maak een afspraak of bekijk ons aanbod.

 

 

Joe Navarro Nonverbal Communication Practitioners Course

10 ,11 ,12 en 13 december 

 

 

 

 

 

click button2.jpg