top of page

STRESS LESS in 2017!


Volgens een recent artikel in het NRC heeft op dit moment 17 procent van de werknemers tussen 25 en 35 jaar burn-out klachten, 10% van de werknemers geeft aan zich niet te kunnen ontspannen en 2,7 miljoen werknemers in Nederland hebben te maken met een hoge werkdruk. In 2014 heeft het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de Week van de Werkstress al in het leven geroepen om signalen van overbelasting beter te kunnen herkennen.

Het herkennen van deze signalen is ook een van de resultaten van de STRESS LESS! training. In 2017 zijn er drie data beschikbaar om deze training te volgen waarbij je naast beter inzicht in (eigen) stress signalen ook leert om bijvoorbeeld bewuster te kunnen kiezen voor omgaan met stress, meer kennis en besef van stressmechanismen en automatismen en praktische handvatten krijgt om stress te verminderen.

De data zijn donderdag 23 februari 2017, donderdag 16 maart 2017 en donderdag 20 april 2017. Inschrijven kan via het inschrijfformulier onder ‘aanbod’.

bottom of page